LIVRARE SI PLATA


Modalitati de plata:
Ramburs. (suma se achita la curier, la predarea produsului) Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare. Societatea noastra va expedia coletul prin intermediul unui curier rapid , iar dvs. platiti pretul coletului + taxa de livrare. Valoarea produselor + taxa livrare este cea din momentul confirmarii comenzii.

Conditii de livrare
Produsele din stoc nu se pot rezerva mai multe zile. O data ce este comanda primita in sistem, este procesata, expediata si in maxim 2 zile lucratoare livrata catre client.
Orice produs are termen de livrare de 2 zile lucratoare. Livrarea poate dura mai mult în cazul comenzilor înregistrate în weekend, in perioada sarbatorilor legale sau in sezonul de concedii de odihna cu mentiunea datelor de livrare pe prima pagina a magazinului online.
In lunile Noiembrie si Decembrie este o perioada mai aglomerata la firma de curierat si din aceasta cauza coletele pot ajunge cu o intarziere de cateva zile. Multumim pentru intelegere.

Comenzile se livreaza doar in localitati din Romania.
Pentru livrarea comenzilor, Dulapulcuvie.ro foloseste serviciile de curierat rapid oferite de Fan Courier.
Costurile livrarii sunt:-

- Pentru comenzi de pana la 300 RON  - 25 RON

- Pentru comenzi de peste 300 RON inclusiv - Livrare Gratuita.

Comenzile plasate pana la ora 17:00, de luni pana vineri, vor fi procesate in ziua urmatoare.
Comenzile plasate vineri dupa ora 17:00 si in weekend vor fi procesate luni.
Livrarea produselor se efectueaza cu firma de curierat Fan Courier in termen de 2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

Conditii de returnare

Conform legii, “Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului".

Beneficiarul are dreptul de a-si exprima in orice mod decizia de retragere din contract/returnare produse (telefonic, e-mail, formular contact, formular retur).